STEKERBAAS & Partners


NLKi

NLKi (het Nederlands Kabel instituut) is een vereniging opgericht door en voor bedrijven die direct dan wel indirect betrokken zijn bij de productie, verkoop, installatie en kennisoverdracht van elektriciteitskabel.


Ons doel is hoofdzakelijk gebaseerd op kennisoverdracht en het ondersteunen van alle partijen die betrokken zijn bij kabels. Hierbij kan je denken aan het geven van masterclasses over kabelnormeringen, toepassen van verschillende kabeltypes en nieuwe ontwikkelingen.

Cirkelstad

Cirkelstad is ontstaan tussen publieke én private ondernemers die op zoek waren naar oplossingen. Hoe krijgen we reststromen terug in de keten? Hoe krijgen we alle talenten in de wijk benut? Twee belangrijke vraagstukken waar we als samenleving antwoord op zullen moeten geven. Door samen te werken in een open dialoog, ontstonden er nieuwe zienswijzen, nieuwe oplossingen.

Cirkelstad faciliteert publieke en private koplopers in de regio. Door een bestuurlijk en operationeel netwerk te verbinden, 10 jaar aan ervaringen te delen via de Cirkelstad Academie, gezamenlijk optrekken in de betreffende regio met periodieke afstemming om impact te genereren.

De partners zijn het kloppende hart van Cirkelstad. Zij zijn in de regio actief op de projecten waarvan we de ervaringen delen. Het kan gaan over het opstellen van beleid, norm, instrumenten of de uitvoering van een werk. Elke regio heeft een spinner, coördineert en ziet toe op de voortgang.

Ondernemersvereniging

STEKERBAAS is lokaal betrokken en daarom aangesloten bij de Ondernemersvereniging van Bergharen, Hernen, Leur en Batenburg.

De vereniging streeft ernaar de belangen van de leden te behartigen door het delen van kennis en ervaringen in een ontspannen, vertrouwelijke en plezierige sfeer met als resultaat succesvol ondernemerschap met een hoge onderlinge gunfactor.


Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.