Verlichting in verlichting

Verlichting in verlichting is het extra duurzame en circulaire verlichtingsprogramma van STEKERBAAS. Met verlichting in verlichting zorgt u ervoor dat op langere termijn al uw armaturen vervangen worden voor LED. Tevens wordt de levensduur van uw bestaande armatuur optimaal benut. U voorkomt een onnodige afschrijving en u heeft toch direct een besparing in vaste lasten.


Verlichting in verlichting zorgt voor:

  • verlichting in zorgen  |
  • verlichting in energieverbruik |
  • altijd werkende LED verlichting |


Stap 1: inventarisatie

Als eerste zullen we een inventarisatie uitvoeren. We bekijken de resterende levensduur van uw armaturen en maken op basis daarvan berekeningen voor uw meest optimale scenario. Dienen we conventionele armaturen 1 op 1 te vervangen voor LED armaturen of kiezen we voor een tussenoplossing met LED lichtbronnen?

Stap 2: opstellen meerjarenplan

Op basis van de inventarisatie stellen we een meerjarenplan op. In dit meerjarenplan spreiden we de investering en zorgen we voor de meest optimale terugverdientijd. Het vervangen van armaturen en/of lichtbronnen kan een flinke investering zijn. U wilt weten wanneer u dit terug verdient. Het verlichting in verlichting programma is een lange termijn keuze. Er wordt zo optimaal mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande armaturen en LED-lichtbronnen.

Afhankelijk van uw wensen bespreken we een programma met een vaste prijs per lichtpunt, lichtbetrouwbaarheid of een all-in pakket.Stap 3: uitvoering

Op basis van het meerjarenplan zullen wij de uitvoering starten. Goed werkende armaturen met conventionele lichtbronnen worden voorzien van LED-lichtbronnen. Defecte of inefficiĆ«nte armaturen worden vervangen voor LED-armaturen. Daarnaast verzorgen wij maandelijkse controles met bijbehorende vervangingen. Waar mogelijk worden LED-lichtbronnen of LED-armaturen met een resterende levensduur her ingezet. Op deze manier zorgen wij ervoor dat zelfs het uiterste branduur van armatuur of lichtbron benut wordt en dat u niet in het donker zit.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.